Cadeautip: aroma diffuser

Een diffuser is niet alleen een eyecatcher in huis die sfeer creëert, maar zorgt ook voor een verbeterde luchtkwaliteit door middel van essentiële oliën en luchtbevochtiging.

Waarom een aroma diffuser van Chi Natural Life?

De aroma diffusers zijn van hoge kwaliteit en bestaan uit hout, glas of keramiek met een ingebouwd lichteffect. Verdamp je favoriete etherische (mix)olie en creëer de sfeer die jij wil. Door tientallen jaren ervaring in de ontwikkeling van aroma diffusers biedt Chi Natural Life een breed en duurzaam assortiment met hoogwaardige functies en een uniek design. Chi heeft in de afgelopen jaren al meer dan 100.000 aroma diffusers verkocht!

De ultrasone aroma diffusers van Chi combineren drie zeer nuttige functies: geurverspreiding, luchtbevochtiging en luchtzuivering.

Geurverspreiding

De aroma diffuser werkt met ultrasone techniek. Er ontstaat een zeer fijne waterdamp die als een mist uit de diffuser komt. Deze aromamist verspreidt zich zeer snel door de ruimte. Hierdoor wordt niet alleen de geur van de etherische olie verspreid, maar ook het effect van de olie. Want iedere etherische olie heeft een eigen werking. Voor elk moment van je dag bestaat er een etherische olie, die door middel van échte aromatherapie jou bijvoorbeeld kan helpen ontspannen, concentreren, presteren of opvrolijken!

Luchtbevochtiging

Naast de geur en het effect van de etherische olie wordt ook de waterdamp verspreid. Hierdoor wordt de ruimte meteen subtiel bevochtigd. Een droge lucht ontstaat vaak in de winterperiode wanneer de verwarming aan staat en in ruimtes met airconditioning.

Luchtzuivering

Tot slot wordt de luchtkwaliteit verbetert doordat de diffuser meer negatieve ionen in de lucht verspreidt die bijvoorbeeld stofdeeltjes uit de lucht halen. Dit wordt versterkt door het gebruik van essentiële oliën, die al van nature een luchtzuiverende functie hebben.

Bestellen

Bestel nu een ultrasone aroma diffuser bij Chi Natural Life en ontvang een gratis essentiële mix olie naar keuze! Bekijk de actie hier: chi.nl/aromadiffusers