Vergroot jouw omzet met de starterset van FIT Muscle Care

Verdien wat extra's!

Om masseurs te helpen met het verhogen van de omzet, heeft FIT Muscle Care een starterset samengesteld. “Masseurs hebben heel veel productkennis. Maar niet iedereen durft uit zichzelf producten aan klanten te verkopen. Met onze starterset bieden we een mooie presentatie om masseurs op weg te helpen”, zegt Joop Bergman, eigenaar van FIT Muscle Care.

De starterset bestaat uit 12 of 24 tubes van 75 of 100 ml die in een fraai display kunnen worden neergezet en promotiemateriaal. Joop: “Hiermee vestigen we de aandacht van klanten op het product en dat het in deze praktijk verkocht wordt. Klanten die het display zien staan, of de flyer pakken, gaan vanzelf vragen stellen. Die vragen kunnen masseurs vaak uitstekend beantwoorden.” Om klanten die niet door de masseur met FIT Sportbalsem worden behandeld te laten kennismaken met het product, worden bij de starterset gratis zes of twaalf minitubes van 10 ml geleverd (afhankelijk van de bestelde hoeveelheid grote tubes). “Die proeftubes zijn ons beste ambassadeurs. Mensen kunnen er twee of drie keer mee doen en vaak willen ze daarna een grote tube. Die kunnen ze bij de volgende afspraak bij de masseur meteen kopen.”

Wij zijn er om jou te ondersteunen, zodat jij het beste kunt bieden aan iedereen die actief wil zijn en blijven.

Joop Bergman, eigenaar FIT Muscle Care

Personal Applicator

Naast de gewone tube van 100 ml levert FIT Muscle Care ook een tube van 75 ml met een Personal Applicator. Daarmee kan de balsem worden aangebracht zonder de handen te gebruiken. “We hoorden regelmatig van particulieren dat ze het vervelend vonden om de balsem met hun handen aan te brengen. Ook na het handen wassen kan er wat geur achterblijven. Als je daarna uit eten gaat of naar het theater, is dat niet ideaal. Daarom hebben we de Personal Applicator ontwikkeld. Met deze speciale kop is het aanbrengen van de balsem heel eenvoudig; zelfs op plaatsen waar je normaal minder makkelijk bijkomt. Na gebruik draai je de kop een kwartslag zodat deze vergrendeld is. Dit voorkomt lekken. Ook kunnen mensen de tube gebruiken als persoonlijk massage-instrument”, vertelt Joop.

De tube met Personal Applicator kan in het display. Per tube balsem verdient de masseur met de verkoop een paar euro, afhankelijk van de gekozen verkoopprijs. Joop: “Inclusief btw kost een tube € 10,70 (100 ml). Wij verkopen ze zelf aan particulieren voor € 15,75 (100 ml tube) of € 18,60 (Personal Applicator), maar de meeste masseurs vragen 13 of 14 euro voor de gewone 100 ml tube en een paar euro meer voor de tube met Personal Applicator. Daarvoor kan de klant het product meteen meenemen en krijgt hij of zij goed advies van de masseur.”

Voor meer informatie over de 'FIT Muscle Care starterset': mail naar info@fitmusclecare.com.

Inhoud startersset

  • 12 of 24 tubes FIT Sportbalsem 100 ml of 75 ml met Personal applicator
  • Fraai display voor 12 of 24 tubes.
  • Vijftig flyers op A6-formaat in een handige transparante flyerhouder
  • Zes of twaalf minitubes van 10 ml.
  • Poster A3-formaat.
  • Vermelding van de praktijk als verkooppunt op de website van FIT


De Starterset wordt geleverd voor de inkoopprijs van € 8,85 per tube (of 10,50 euro per tube voor de Personal Applicator) (excl. 21% btw). Bij aankoop van een display van 24 stuks worden slechts 22 tubes berekend + wordt aan deze Starterset nog eens een extra cadeau toegevoegd.

F.I.T. Sportbalsem

F.I.T. Sportbalsem is een spierbalsem gericht op het voorkomen van (sport)blessures en het bevorderen van een spoedig herstel. De balsem heeft een unieke samenstelling waardoor deze snel wordt opgenomen door de huid, waarna het de doorbloeding stimuleert en afvalstoffen (cytokinen) afbreekt. Dit zorgt ervoor dat het aanbrengen van F.I.T. Sportbalsem snel een verlichtend gevoel geeft. F.I.T. Sportbalsem is alleen geschikt voor uitwendig gebruik en kan onder andere worden toegepast bij sportblessures, als blessurepreventie voorafgaand aan een (sport)inspanning, voor snel herstel na sport- en of excessieve inspanning, artritis, chronische pijn en (omdat de balsem direct wordt opgenomen door de huid) als basis voor medical taping.