Wat zijn de voordelen van een massage body gel

Een professionele massage body gel is een ander product dan een massage olie of lotion. Een gel is licht en compact. Bij gebruik lost de gel snel op en trekt het gemakkelijk in de huid.

Een professionele massage body gel is een ander product dan een massage olie of lotion. Een gel is licht en compact. Bij gebruik lost de gel snel op en trekt het gemakkelijk in de huid. Massage gel kan langdurig gebruikt worden zonder bijwerkingen te ervaren. Mensen met een gevoelige huid kunnen soms last krijgen van irritatie bij een massageolie. Praktisch gezien, massage gel maakt geen vlekken op handdoeken of kleding. Wanneer je er zeker van wilt zijn dat ook de professionele massage gel niet voor irritatie zorgt, kies je een gel zonder siliconen. Met een gel op basis van natuurlijke stoffen zullen er geen allergische reacties voorkomen.

Een massage gel kopen bij KS Medical Group

KS Medical Group is jouw partner als het gaat om professionele massageproducten. Wij hebben ons gespecialiseerd in medische apparatuur en hulpmiddelen, maar ook producten om mee te masseren voor vooral fysiotherapeuten en sportmasseurs. In ons assortiment vind je enkel professionele massageolie, crème, gel en lotion van het merk OXD. DE OXD massage gel bestaat uit natuurlijke materialen, zoals de plant Arnica. Iedereen kan bij ons goedkoop OXD massage gel kopen.