QoQo Retreat breidt uit

Ervaren (freelance)masseurs bundelen krachten

Hoogwaardig genieten van behandelingen op maat, gegeven door deskundige en ervaren masseurs. Dat is QoQo Retreat in een notendop. Het concept is gebaseerd op de wens om het net even anders te doen en echte ‘customized massages’ aan te bieden. En dat idee slaat aan! Inmiddels beschikt QoQo Retreat over vier luxe salons op A-locaties in de provincies Utrecht en Zuid-Holland. Binnenkort wordt daar zelfs een vijfde salon aan toegevoegd, gelegen aan het beroemde Noordeinde in Den Haag.

Gepersonaliseerde massages

Persoonlijke aandacht, daar draait het om bij QoQo Retreat. Door het welzijn, het gevoel en de individuele wensen van de klant voorop te zetten, wordt een luxueuze ervaring gecreëerd. Elke massage start met een persoonlijke intake: Wat is het doel van de massage en wat zijn de eventuele klachten of specifieke aandachtspunten? De ervaren en vakkundige masseurs van QoQo Retreat vertalen deze informatie vervolgens moeiteloos naar een massage die aan alle wensen van de klant voldoet. Hierdoor is geen enkele massage bij QoQo Retreat hetzelfde: elke behandeling is volledig ‘customized’. Je voelt als klant dat de masseur echt de tijd voor je neemt. Dat maakt dat iedere klant volledig ‘zen’ en met nieuwe energie de salon verlaat!

Geen enkele massage bij QoQo Retreat is hetzelfde: elke behandeling is volledig ‘customized’

Sluit je aan bij het hechte team van QoQo Retreat

QoQo Retreat breidt uit en dat betekent dat jij als ervaren masseur onderdeel kan worden van deze hechte organisatie. Als gepassioneerd masseur met ten minste twee jaar ervaring, krijg je bij QoQo Retreat alle ruimte om te werken op een manier die bij je past. Zo kun je in loondienst treden (parttime of fulltime), maar is het juist ook mogelijk om als zelfstandig masseur te blijven werken. Je aansluiten bij QoQo Retreat betekent onderdeel worden van een hecht team van (freelance)masseurs met een flinke dosis ervaring. De krachten bundelen en van en met elkaar leren, zonder je vrijheid of autonomie te verliezen: dat is werken bij QoQo Retreat! QoQo Retreat is voor QoQo Retreat Nesselande (Rotterdam) en de nieuwe salon aan het Noordeinde (Den Haag) met name op zoek naar ervaren, gediplomeerde masseurs, met ten minste twee jaar aantoonbare ervaring.

Mail jouw vraag, of motivatie en cv naar Sebastiaan Haas:
s.haas@qoqomassageclinics.nl

www.qoqoretreat.nl
info@qoqoretreat.nl

Telefoon: 088 810 0818