Heb jij al een professionele website?

Klanten komen tegenwoordig niet meer zomaar aanwaaien, veel ondernemers vergeten daarbij nog wel eens hoe belangrijk een website is voor het aantrekken van nieuwe klanten. Bedenk maar eens hoeveel nieuwe klanten een goede notering bij Google kan opleveren wanneer iemand bij jou in de buurt zoekt op 'masseur'.

In de praktijk blijven bij veel ondernemers de plannen voor een nieuwe website op de plank liggen, het lijkt te duur, te ingewikkeld of het komt er maar niet van om die 10 jaar oude website te vervangen.

Wij lossen dit probleem voor je op en bouwen je nieuwe website op een manier die je nog nooit hebt gezien. Wij werken met voordelige abonne­menten vanaf €9,95 per maand waarin alles zit wat je voor je website nodig hebt: de bouw van je website, razend­snelle groene hosting, domeinnaam, SSL certificaat, e-mail, updates en onderhoud. Je website die bouwen wij gratis en helemaal zoals jij het wilt.

Inmiddels hebben wij al meer dan 300 websites aangesloten op ons platform. Het gemiddelde cijfer van hun reviews is een 9,8
Bekijk onze website en portfolio op https://www.misterdot.nl.

3 pakketten

We werken met 3 pakketten, that's it: zonder opstartkosten en geen addertjes onder het gras:


Website van 1 pagina

  • € 9,95 per maand
  • Inclusief 30 minuten gratis ondersteuning per jaar


Website van 7 pagina's

  • € 14,95 per maand
  • Inclusief 70 minuten gratis ondersteuning per jaar


Website van 14 pagina's

  • € 19,95 per maand
  • Inclusief 140 minuten gratis ondersteuning per jaar

Al deze pakketten komen inclusief de gratis bouw van je website, domein (.nl, .eu of .be), premiun groene hosting, e-mail, SSL certificaat, premium plugins t.w.v. € 50,- per jaar, onderhoud en updates.

Je kunt je website zelf aanpassen of wij doen het voor je.

Aanbieding

Bestel voor 1 januari 2023 je website en ontvang de eerste 3 maanden gratis.

Hoe werkt het?

Neem contact met ons op voor een kleine brainstorm over je ideeën, vragen over onze diensten of gewoon om even te kijken of wij een goede match voor je zijn. Bel ons daarvoor op 085-0160504, stuur een e-mail naar info@misterdot.nl of vul het formulier op de website in.

We hebben een speciaal paneel ontwikkeld waar je na de kennismaking de content voor je website eenvoudig kunt aanleveren, dus: je logo, de menustructuur van je website, teksten en afbeeldingen. Heb je nog niet alles gereed? Geen probleem, je kunt het schrijven van de teksten en het zoeken van afbeeldingen ook aan ons uitbesteden.

We kunnen nu een eerste opzet van de voorpagina voor je gaan bouwen om te zien of we je helemaal goed hebben begrepen. Dit voorstel is helemaal vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Ben je enthousiast over het voorstel? Mooi! dan gaan we verder en bouwen je website in overleg verder af. Na de oplevering blijven we aan het werk, je kunt ons inzetten voor het maken van wijzigingen en we doen de updates en het onderhoud voor je.

Aantoonbare kwaliteit

Als één van de 42 providers in Nederland leveren wij al onze websites op met een 100% score op de laatste moderne en betrouwbare internetstandaarden volgens internet.nl.