GetEase Pro: run je praktijk gemakkelijk vanuit een app.

Een goede masseur zijn betekent nog niet automatisch dat je ook een goede ondernemer bent. Facturen, boekhouding, afspraken maken, online zichtbaarheid… het zijn niet direct dingen waar de meeste masseurs heel blij van worden. Goed nieuws: GetEase kan helpen. “We willen zzp’ers helpen met technologische dienstverlening en daarmee hun leven makkelijker maken”, vertelt oprichter Ilona van Wegen.

Begin 2022 startte ze samen met haar zakenpartner Maurits de Cler GetEase. In eerste instantie was dat een marktplaats, waarop dienstverleners in de wellnesssector, zoals masseurs, kappers, nagelstylisten en pedicures, hun diensten kunnen aanbieden bij mensen thuis. De app bevat onder andere een boekingstool en een geïntegreerde agenda. Ilona en Maurits kwamen al snel met veel dienstverleners in contact die zich aansloten bij het platform. “Gaandeweg kregen we steeds meer vragen of we konden helpen met websites, facturen en administratie. Toen zijn we de app verder gaan ontwikkelen”, vertelt Ilona.

Dashboard

Dat resulteerde in GetEase Pro, een app om je bedrijf te beheren en te laten groeien. “Zzp’ers krijgen toegang tot een eigen dashboard, waarmee ze heel makkelijk inzicht krijgen in allerlei aspecten van hun bedrijf, zoals de agenda, boekhouding en financiën. We helpen onze professionele dienstverleners zo enorm veel tijd te besparen. Als we specifiek naar masseurs kijken: ze werken vaak freelance, denken weinig na over online klantbeleving en plannen afspraken veelal telefonisch of via WhatsApp in. Dat kost veel tijd.” De app bevat onder andere een eenvoudige boekingstool. “Masseurs en andere zzp’ers kunnen heel makkelijk hun eigen werkschema maken, waarna cliënten afspraken kunnen maken. Die krijgen automatisch een boekingsbevestiging en de afspraak komt in de agenda van de masseur. Cliënten ontvangen ook automatisch herinneringen, zodat ze hun afspraken niet vergeten”, aldus Ilona.

We helpen onze professionele dienstverleners zo enorm veel tijd te besparen

Ilona van Wegen

Betalingsbeheer

GetEase Pro ontzorgt daarbij ook in betalingen. Gemak is daarbij leidend, zegt Ilona. Klanten kunnen zelf kiezen op welke wijze ze de rekening voldoen, bijvoorbeeld via iDEAL, Google Pay, Apple Pay of creditcard. Uitbetalingen op de bankrekening van de zzp’er gebeuren automatisch en binnen 24 uur nadat een boeking is gedaan. Het bijhouden van je inkomsten is met GetEase Pro heel makkelijk. Betalingsgeschiedenis en ontvangstbewijzen zijn altijd binnen handbereik. “Na elke afspraak verstuurt het systeem automatisch facturen. Eén naar de klant, en één naar jou voor je administratie. Ideaal, want als masseur wil je natuurlijk liever geen tijd besteden aan het maken van facturen”, zegt Ilona.

Website en socials

GetEase Pro kan zzp’ers ook helpen met het maken van een eigen website. Ilona: “Voor masseurs die al een goede eigen website hebben, hebben we een aantal webwidgets die je kunt installeren. Denk aan een ‘boek-nu-knop’ of een boekingsmodule. Ook reviews die klanten in onze app plaatsen, komen automatisch op je site. Ten slotte biedt GetEase Pro een eenvoudige boekhoudtool, de mogelijkheid een cliëntendossier bij te houden en werkt het bedrijf samen met twee aanbieders van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. “Ook daarin willen we onze gebruikers adviseren en ondersteunen”, zegt Ilona.

Koppeling met GetEase marketplace

Masseurs met een abonnement op GetEase Pro kunnen zich ook aanmelden voor de GetEase marktplaats, maar dit hoeft niet. Ilona: “Op de marktplaats kun je een profiel aanmaken. Klanten die gebruikmaken van GetEase kunnen je dan direct via de app boeken, voor een behandeling thuis of in jouw praktijk. De afspraak wordt uiteraard meteen verwerkt in jouw eigen agenda en ook de betaling en factuur zijn gekoppeld aan GetEase Pro.” Om zichtbaar te worden op de marktplaats, hanteert GetEase eerst een screeningsproces, waarin bijvoorbeeld diploma’s, licenties, KvK-inschrijving en aansprakelijkheidsverzekering worden gecontroleerd.

Kosten

GetEase Pro kost 19,84 euro per maand exclusief btw. Ook is het mogelijk om een abonnement voor zes maanden af te sluiten. Dit kost 90 euro exclusief btw. Enthousiast geworden? Je kunt de GetEase-app een maand gratis proberen. Ga naar pro.getease.com voor meer informatie en de gratis proefversie. Daarnaast biedt GetEase zelfstandige ondernemers een persoonlijk businessconsult. Ilona: “We hebben businesscoaches die jou helpen met het versterken van jouw bedrijf. Je kunt ons altijd mailen en dan maken we graag een persoonlijke afspraak om te kijken wat we voor jouw praktijk kunnen betekenen.”

Voordelen GetEase Pro voor masseurs

  • Eén app waarin je alle boekingen kunt managen.
  • Tijd besparen doordat er automatisch reminders naar je klanten worden gestuurd.
  • Word zichtbaar op Google Reserve
  • Word zichtbaar op de GetEase marktplaats en trek nieuwe klanten aan.
  • Ontvang een website of integreer de boek-nu-knop je eigen site.