FIT International aanwezig op de massagevakbeurs

Wij herinneren ons nog de Massage en Complementair vakbeurs van maart 2019. Wat was dat toch ongelooflijk gezellig!

We hebben toen veel masseurs gesproken en voorzien van tal van aanbiedingen. Dat is nu bijna drie jaar geleden! Wij zijn toe aan een feestje, want wij zijn die lockdowns, beperkingen, PCR en thuistesten eigenlijk een beetje zat. We nodigen jullie daarom graag uit voor wat je wel ‘een feestje’ mag noemen, namelijk de 'Massage en Complementairvakbeurs' in de EXPO Hoevelaken op 11 en 12 maart 2022.

FIT International BV is in ieder geval blij om jullie te spreken en te ontmoeten op deze beurs en je te verrassen met onze nieuwe Personal Applicator die we samen met andere producten voor hele interessante prijzen aanbieden. We starten al met 40% korting op de entreekaartjes! Gebruik de promotiecode ‘FIT’ bij bestelling van je entreekaartje via www.soonerevents.nl.

Er zijn diverse workshops welke je kunt boeken zoals ‘Magnesium van levensbelang’. Geaccrediteerd door het Nederlands Genootschap voor Sportmassage met 2 punten. Stap gewoon eens even uit je dagelijkse beslommeringen, blok deze dag (of dagen) in je agenda. Ervaar allerlei noviteiten, verbreed je kennis en koop producten met hele interessante kortingen. De plek waar je ook met je vakgenoten afspreekt of samen met collega’s de beurs kunt bezoeken. Wij van FIT International BV vinden het geweldig om jullie op de beurs te ontmoeten en kijken enorm uit naar jullie bezoek op een van beide dagen. Schrijf je nu in en dan maken we er samen een feest van.