10 voordelen van online boekhouden voor ZZP'ers

Online boekhouden als ZZP-er en benieuwd naar de voordelen daarvan? We zetten 10 voordelen voor je op een rij. Online boekhouden heeft de toekomst, en dit zijn de belangrijkste redenen.

10 Voordelen van online boekhouden

Ontdek waarom online boekhouden voor ZZP-ers zo’n enorme vlucht neemt:

Overal toegang tot jouw ZZP boekhouding

Op kantoor, thuis en zelfs op je vakantieadres (al je dat wilt natuurlijk): je kunt altijd en overal bij jouw boekhouding. Zelfs op een laptop, tablet of jouw smartphone.

Eenvoudig en digitaal factureren

Factuur uitprinten, postzegel plakken en op de bus doen? Vergeet het, dit kan gewoon digitaal. Online boekhouden voor ZZP-ers is stukken sneller en makkelijker, met een factuur per e-mail.

Jouw online boekhouding koppelen

Gebruik een bankkoppeling of download de bankafschriften en importeer die automatisch. En betalingen? Die maak je mogelijk via iDeal, dankzij slimme koppelingen als je de ZZP boekhouding online doet.

Samenwerken met jouw boekhouder

Het boekhouden als ZZP-er online doen, zonder de hulp van jouw boekhouder te verliezen? Jullie kunnen zonder problemen samenwerken, op de manier die jij prettig vindt.

Voor Windows, Apple en alle andere systemen

Online boekhouden voor ZZP-ers: het is er voor Windows, Apple en andere systemen. Allemaal in één oplossing, omdat het niet uitmaakt welke software je gebruikt.

Automatische back-ups: niets meer kwijt

Jouw online ZZP boekhouding staat veilig in de cloud. Via een beveiligde (SSL)verbinding, met automatische back-ups op de server. Dat voorkomt dat jij ooit nog iets kwijtraakt.

Zonder updates altijd de laatste versie

Updates toepassen? Daar heb je geen omkijken meer naar als je de ZZP boekhouding online doet. Dankzij automatische updates gebruik je altijd de laatste versie.

Veilig online boekhouden

SSL-encryptie is standaard, te zien aan het slotje in de adresbalk van de browser. Jij kunt vertrouwen op maximale veiligheid, om je nergens zorgen over te maken.

Vast laag bedrag per maand

Aan de slag met online boekhouden voor ZZP-ers? Het kost je slechts een laag bedrag per maand. Al terugverdiend in een kwartiertje of een half uurtje, dus om de kosten hoef je het niet te laten.

Ontdek het zelf: gratis uitproberen

En de belangrijkste reden? Je kunt het online boekhouden gewoon gratis uitproberen. 30 dagen lang, om het helemaal zelf te ervaren.

Online boekhouden voor ZZP-ers: aan de slag

Enthousiast over online boekhouden en daar als ZZP-er mee aan de slag? Probeer het uit, om jezelf daarvan te overtuigen. De beste manier om bovenop de 10 redenen te ontdekken waarom steeds meer andere zelfstandigen daar al langer voor kiezen.

Benieuwd naar de voordelen van online boekhouden voor ZZP-ers?

Ontdek MoneyMonk: hét administratiepakket voor ondernemers.