Last van scheurtjes in je behandelbank?

Tip van Albert

Albert Peters is al elf jaar werkzaam bij sportmedische groothandel FRAMO. In die elf jaar heeft hij een hoop kennis verzameld over wat een masseur allemaal kan tegenkomen in de dagelijkse praktijk. Een scheur in je massagetafel, vragen over het verwarmen van olie of op zoek naar een bepaalde olie? Albert weet vaak een oplossing. In deze tip: scheurtjes in de massagetafel.

“Ook last van scheurtjes in je behandelbank? Dat komt door alcoholhoudende reinigingsproducten. Als je alcohol gebruikt op de massagebank, droogt de sky-bekleding uit. Je krijgt van die witte plekken en daar ontstaan de scheurtjes. Alcohol kun je dus wel op de huid gebruiken om te reinigen, maar je kunt er beter niet je massagetafel mee inspuiten. Gelukkig is er een alternatief. Samen met Chemodis hebben we Praktisept reinigingslotion ontwikkeld. Daarmee kun je je massagetafel en de rest van je praktijk hygiënisch reinigen zonder alcohol.”

En heb je toch een gat in je massagetafel of massagestoel? Bel dan Albert even voor reparatietips. Zijn nummer is 026 – 311 42 93.

Als NGS-masseur krijg je tien procent korting op Praktisept als je bestelt via www.sportmassagewebshop.nl