Kennismaand 2021: Wandelcoaching en massage

Zaterdag 23 oktober: 09.30 - 12.30 uur (let op: live in Bilthoven)

© Wickie Fotografie

Komt de wereld hard bij je binnen? Stem jij je voortdurend af op degene die bij jou komt? Is nee zeggen lastig voor je? Blijf je maar piekeren en slaap je slecht? Als rol van masseur, zal je deze opmerkingen regelmatig in je praktijk tegen komen. Jouw rol als luisterend oor in een vertrouwde omgeving kan een basis zijn voor een verhelderend gesprek voor jou cliënt.

Jouw aandacht is voor de cliënt die met stress of burnoutklachten bij je komt zeer waardevol.

Vaak zit daar een onderliggende gedachte achter en als coach moet jij hier nieuwsgierig naar zijn. Hoe ga je als NGS-masseur om met deze vraag en wat kan jij je cliënt bieden om haar/zijn hulpvraag inzichtelijk te krijgen? Hoe creëer je een bewustwording van de cliënt omtrent haar/zijn hulpvraag.

Welke tools heb jij als NGS-masseur voor handen om haar/hem daarin te begeleiden? Na deze masterclass heb jij als NGS-masseur inzicht in het thema: (wandel)coaching in een massagepraktijk. Deze workshop biedt een basis waarmee jij je cliënten kunt ondersteunen tijdens hun ontwikkeling.

Spreker: Alie van der Wal

Ik ben Alie van der Wal – Steenbergen en ben in 2010 gestart met een massagepraktijk, waar ik met veel plezier en passie werk.

Met de kennis die ik door de jaren heen heb opgedaan als sportmasseur en de opleidingen die ik gevolgd heb als kindercoach, wandelcoach, stresscounseling, hormoonfactor, rouw en verlies, kan ik je verzekeren van een professionele ondersteuning om je te begeleiden naar wie jij wilt worden.

Alie van der Wal