Kennisdag 2024: Voetreflexologie

Margot van Doggenaar

Inhoud

Deze sessie bied je de mogelijkheid om kennis te maken met voetreflexologie. Voetreflexologie is een behandelmethode waarbij reflexpunten op de voet worden behandeld. Deze punten corresponderen met organen, klieren en weefsels in het lichaam. Door het geven van impulsen op deze reflexpunten wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Dit kan o.a. ontspanning geven van lichaam en geest en tevens zorgen voor meer energie.

Margot van Doggenaar

Ik ben sinds 1986 Planoloog en sinds 1988 Voetreflexoloog. Vanaf die tijd heb ik bij de overheid ( gemeente Gouda en Rotterdam) gewerkt en in mijn eigen praktijk. Zowel als ambtenaar als persoonlijk heb ik de afgelopen jaren veel cursussen gevolgd en veel meegemaakt en kan dat om zetten om anderen meer bewust te maken van hun mogelijkheden.

In mijn praktijk help ik mensen die een stap willen maken in hun ontwikkeling en bewustwording. Cli├źnten noemen mij hun fysieke, emotionele, mentale en bewustzijnscoach. En dat ben ik! Ik ben een echte "verbindingsofficier" en zie mogelijkheden om mensen en zaken goed met elkaar te verbinden zodat er iets groters en mooiers uit mag ontstaan. Het is mijn doel om Hard met Hart te verbinden. Kortom: ik motiveer mensen om weer in hun kracht te komen en meer vanuit hun hart te leven en te werken.