Kennisdag 2024: Aanleggen van een goede sporttape (enkel en knie)

Niels Sluijter

Inhoud

Wellicht is het al weer even geleden dat je een sporttape hebt aangelegd. In deze praktische sessie van 90 minuten leer je hoe je snel en eenvoudig een sporttape kunt aanleggen bij de enkel en knie.

Niels Sluijter

Mijn naam is Niels Sluijter en ik kom uit Hilversum. Ik ben afgestudeerd aan Hogeschool Fysiotherapie THIM in januari 2019. Mijn laatste stage heb ik mogen doen bij de locatie van J&C sportrevalidatie te Amstelveen. Na deze leerzame en succesvolle periode ben ik inmiddels collega geworden. Naast dat het bewegingsapparaat van de mens mijn interesse wekt, vind ik de uitdaging aangaan om iedere patiënt te inspireren en naar de “next level” te helpen, het mooiste van het vak fysiotherapie.

Naast mijn werk als fysiotherapeut, ben ik op regelmatig op het voetbalveld te vinden. Niet alleen als fysiotherapeut, maar ook als liefhebber. Vanaf de eerste stappen op het voetbalveld tot verleden jaar heb ik bij Victoria gespeeld in Hilversum. Op dit moment ben ik actief bij RKAVIC/ Wooter Academy in Amstelveen. Hier ben ik de fysiotherapeut op dinsdag, donderdag en zaterdag, maar ook speler van het eerste elftal.

Ik ben dinsdag tot en met vrijdag in Amstelveen te vinden bij J&C locatie HealthCity Premium. Ik behandel geen klachten, maar mensen met klachten. Als fysiotherapeut heb ik het voorrecht om mensen te mogen helpen en handvaten aan te bieden om het beste uit zichzelf te halen en/of te herstellen.