Bellabaci cupping massage

Scholing

Deze training wil je niet missen, de Bellabaci cupping massage kun je inzetten in elke massage. Je leert een hele cupping massage, dus bewegende cupping maar ook staande cupping.

Als je ergens een knoop voelt of een triggerpoint, kun je de cups er mooi op zetten. Je kunt cupping voor vele klachten inzetten maar ook ter ontspanning. Ik heb mijn eigen manier van cuppen en 12,5 jaar ervaring en ook na de training begeleid ik mijn klanten graag. Ik ben elke dag met cupping bezig en volg zelf ook regelmatig trainingen hierin.

We werken met medische siliconen cups en onze heerlijke serums/balms die speciaal zijn ontworpen voor cupping met hoogwaardige werkstoffen met hun aromatische en homeopatische eigenschappen.

In de ochtend is er eerst theorie met een kopje koffie of thee en wat lekkers, daarna een heerlijke lunch en in de middag gaan we op elkaar werken. We gaan eerst de rug, heup/billen doen, dan de achterkant, benen, buik, decolleté en gezicht.

We nemen onze heerlijke Vit-ice ijsmassage ook mee die geweldig in te zetten is voor pijnverlichting, doorbloeding, ontspanning en kalmering zowel voor lichaam als gezicht. Cupping werkt op de doorbloeding, lymfe, cellen, spijsvertering, spieren, fascia etc. De kunst van het cuppen is dat je kunt doceren naar de behoefte van de cliënt. Je kunt oppervlakkig werken maar ook de diepte opzoeken is sneller dan met je handen. Maar bij ons leer je juist een combi te maken met je handen en de Bellabaci cups. Wij gaan met respect om met het lichaam en geest en wij gaan niet bij de cliënt hele blauwe plekken creëren is niet ons uitgangspunt. Vaak is less = more.

Data: zie website
Prijs: In onze locatie te Bergschenhoek €199 incl BTW en op locatie in Assen, Elst en Mierlo - € 225,00 en in België te Hasselt en Roeselare - € 240,00
De training is inclusief lunch, certificaat en je krijgt een mooi gedrukte trainingshandleiding
Wil je de data's weten of meer lezen en je aanmelden ga dan naar de website.
NGS-punten: 5