Kennismaand: Hoe haal je meer omzet uit je klanten

Dinsdag 10 november 2020: 20.45 uur

Een eye opener voor jezelf. ‘Verkopen’ is luisteren naar je klant, adviseren en net iets meer bieden dan die verwacht. Met als resultaat meer opzet per klant.

Spreker: Sabine Bokhorst

Ik ben Sabine naast partner en moeder heb ik mijn eigen schoonheidssalon in A’foort. Deze combinatie is voor mij de perfecte invulling. In het verleden heb ik als trainster en accountmanager gewerkt voor een cosmetica merk. Hierdoor heb ik zelf veel trainingen gekregen maar ook gegeven. Met als doel heb lol in je werk en haal eruit wat er in zit. Zo wordt verkopen geen verkopen meer, maar adviseren met als resultaat tevreden klanten, dus klantenbinding en voor jezelf meer winst. Als zijnde omzet maar ook de kick die het geeft.