Kennismaand: Ervaar 'Wellness' tijdens de eeuwenoude, complete en bijzondere behandelingen: Mahayana

Dinsdag 3 november: 19.00 uur

Tijdens de Mahayana Treatments® steken we het oude ritueel van Bhutan in een nieuw jasje. Een praktische webinar waarin een aantal zaken worden gedemonstreerd.

Bhutan ligt hoog in de bergen van de Himalaya verscholen en ligt tussen China en India. Door de hoge en geïsoleerde ligging van het land, werden mythen en legendes over draken en geesten in stand gehouden en steeds mooier gemaakt. Vanaf de 17e tot een aantal jaren terug mochten buitenlanders Bhutan niet in. Hierdoor bleven de oude rituelen, mythes, legendes en tradities voortbestaan. Een van de legendes is dat een grondlegger van het Mahayana Boeddhisme vanuit Tibet op de rug van een tijger naar een grot in Bhutan is gevlogen om te mediteren. De Bhutaanse en Tibetaanse monniken reizen al sinds de 8e eeuw een aantal keer in hun leven naar het Tijgernest, zoals men de grot noemde, om daar net als de Guru te mediteren. Nodig uzelf uit om deze bijzondere reis naar de Tiger Nest Temple mee te maken door te genieten van de unieke Mahayana Wellnessbehandeling. Geniet van een mystieke massage met warme Mani Stones en een uniek reinigende en hydraterende lichaamspakking gebaseerd op oude Bhutaanse tradities.

Spreker: Isabelle Meuleman

Mijn naam is Isabelle Meuleman en ben sportzorgmasseur. Ik ben als docent verbonden aan het WellnessInstituut. Naast de opleiding van sportmasseur en wellnessmasseur geef ik diverse verdiepingscursussen waaronder de TREATMENTS® wellnessbehandelingen. Als lid van het NGS-bestuur richt ik mijn aandacht vooral op het positioneren en verbreden van de rol van de wellnessmasseur.