Kennismaand: Ervaar 'Wellness' tijdens de eeuwenoude, complete en bijzondere behandelingen: Ceylon

Dinsdag 10 november 2020: 19.00 uur

Een praktische webinar waarin een aantal zaken worden gedemonstreerd.

Het authentieke Ceylon is een weelderig eiland, waar de oude tempels en overweldigende groene natuur door de kolonisten als een ware schatkamer werd gezien. Ondanks de kolonisatie kon men in Ceylon de cultuur en rituelen in stand houden, al werden sommige rituelen zo veel mogelijk buiten het zicht van de kolonisten gehouden. In de talloze grottempels op het eiland, bleven de bijzondere cultuur en rituelen in het geheim bestaan.

Eén van deze rituelen is de heerlijke Ceylon Treatment, waarin de invloed van de Ayurveda duidelijk in de massage naar voren komt. In plaats van grote hoeveelheden sesamolie werd er gemasseerd met verwarmde Shea Butter, die de huid voedt en zacht en soepel maakt. Doordat de Shea Butter in de koele grotten werd bewaard, werd deze hard en ontdekte men allerlei nieuwe toepassingen die de Ceylon Treatment een unieke ervaring maken. Ontdek deze verborgen eeuwenoude Treatment en droom mee naar het authentieke Ceylon.

Spreker: Isabelle Meuleman

Mijn naam is Isabelle Meuleman en ben sportzorgmasseur. Ik ben als docent verbonden aan het WellnessInstituut. Naast de opleiding van sportmasseur en wellnessmasseur geef ik diverse verdiepingscursussen waaronder de TREATMENTS® wellnessbehandelingen. Als lid van het NGS bestuur richt ik mijn aandacht vooral op het positioneren en verbreden van de rol van de wellnessmasseur.